İçkerya Başbakanı Zakayev Erdoğan’ı Kutladı

Çeçen Cumhuriyeti İçkerya Başbakanı Akhmed Zakayev, seçimleri kazanarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı bir basın açıklamasıyla tebrik etti. Zakayev’in mesajı şöyle:

Ekselânsları

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan;

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçilmeniz vesilesiyle en içten tebriklerimizi ve en iyi dileklerimizi lütfen kabul edin . Bu yüksek devlet görevinde bulunduğunuz süre boyunca, halklarımızı birbirine bağlayan kadim kardeşlik ilişkilerinin ve işbirliğinin güçlenerek ve geliştirilerek devam edeceğine eminim .

Türkiye’deki Çeçen diasporası için yaptığınız her şeyi takdir ediyoruz ve tarihsel olarak kardeşçe ilişkilerimizin ve karşılıklı çıkarlarımızın, tüm alanlardaki yeni pratik girişimlerle daha da artmasının ve daha da zenginleşmesinin temeli olacağını umuyoruz . Çeçen İçkerya Cumhuriyeti Hükümeti’nin bu yönde daha fazla ortak çaba göstermeye hazır olduğunu ifade ediyorum . Görevlerinizde sağlık ve başarılar, kardeş Türk milletine barış, istikrar ve esenlikler dilerim .

Çeçen İçkerya Cumhuriyeti Başbakanı

Akhmed Zakayev

Yazan Editör - Haz 4 2023. Kategori Dünya, Gündem, Politika, Türk İslam. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz

Yorum yaz

Göndermeden önce alttaki eksik işlemi tamamlayınız. *

Ebed Bizimdir - Kuzey Kafkasya bölgesi ağırlıklı olarak, Türk-İslam coğrafyasından özel haberler, yorumlar ve makaleler.