Türkiye’den Çeçenistan’a Hasta Taşındı

Türkiye’de bulunan bir Çeçen hasta, hastanın ailesinin Ramzan Kadirov’la görüşmelerinin ardından, Türkiye’den kalkan bir ambulans uçakla Çeçenistan’a nakledildi.

Grozny TV ve gazeteci yazar Saslanbek İsaev’in bildirdiğine göre, daha önce rahatsızlığı tedavi edilen ancak hastalığı yeniden nükseden hasta, bir süredir Türkiye’de tedavi görüyordu ancak salgın yasakları nedeniyle Türkiye’de Çeçenistan’a dönemiyordu. Hastanın ailesinin Grozny’e (Caharkale) dönerek Ramzan Kadirov ile görüşmesinin ardından hasta, ambulans uçakla Çeçenistan’a nakledildi.

Ramzan Kadirov konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Hastanın durumunu ailesinden öğrendikten sonra çok üzüldüm ve ilgililere gereken neyse yapılması talimatı verdim. Milana Akhmadova’ya Allah’tan acil şifalar diliyorum. Hastamızın naklini hızla gerçekleştiren Magomed Daudov ve Elkhan Süleymanov’a da teşekkür ediyorum.”

 

Yazan Editör - Haz 6 2020. Kategori Dünya, Gündem, Türk İslam. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz

Yorum yaz

Göndermeden önce alttaki eksik işlemi tamamlayınız. *

Ebed Bizimdir - Kuzey Kafkasya bölgesi ağırlıklı olarak, Türk-İslam coğrafyasından özel haberler, yorumlar ve makaleler.