Diriliş Ertuğrul: ‘Geçmiş Olsun Çeçenistan’

Türkiye’de yurt dışında en çok izlenen Türk yapımı televizyon dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul ekibi, virüs salgınıyla mücadele etmekte olan Çeçenistan’a ‘geçmiş olsun’ mesajı gönderdi.

Grozny TV sitesi ve Kafkasya araştırmacısı Mehmet Uyar’ın bildirdiğine göre, dizi ekibinden Muhammed Emre Uçtepe, Burak Özçivit, Nurettin Sönmez ve Celal Al, mesaj yollayarak, Ramzan Kadirov şahsında Çeçen halkına geçmiş olsun dileklerini yolladılar. Ramzan Kadirov da sanatçılara ve Türkiye’ye mesaj yollayarak şunları söyledi:

“Sevgili Muhammed Emre Uçtepe, Burak Özçivit, Nurettin Sönmez ve Celal Al; yüce Allah’a övgüler olsun. Ben şu anda çok iyiyim ve kendimi oldukça sağlıklı hissediyorum. Eminim sizlerin dualarınız sayesinde her şey daha da iyi olacak. Çeçen Cumhuriyeti de dahil olmak üzere tüm izleyicilerin favorisi olmaya devam ediyorsunuz. Bizler fırsat buldukça Osmanlı Devleti hakkındaki dizinizi zevkle izlemeyi sürdürüyor ve sizlerle gurur duyuyoruz. Size ve kardeşlerimiz olan tüm Türklere, Ramazan Bayramı münasebetiyle refah ve başarı dilerken, tebrik ve teşekkür ediyorum. Akhmad Sila! Allah-u Ekber!”

 

Yazan Editör - May 30 2020. Kategori Dünya, Gündem, Kültür Sanat, Politika, Türk İslam. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz

Yorum yaz

Göndermeden önce alttaki eksik işlemi tamamlayınız. *

Ebed Bizimdir - Kuzey Kafkasya bölgesi ağırlıklı olarak, Türk-İslam coğrafyasından özel haberler, yorumlar ve makaleler.