Alperenler: ‘Sapkınlığa İzin Vermeyeceğiz’

Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanı Tuncay Uzdilli

Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanı Tuncay Uzdilli, sapık LGBT yürüyüşleri hakkında bir açıklama yaptı.

Milli ve manevi değerlerimizi savunmak için ne gerekirse yapacaklarını ifade eden Tuncay Uzdilli, açıklamasında şunları söyledi:

“Bugün bu açıklamayı son günlerde artan LGBT olaylarına karşı yapıyoruz. Avrupa Birliği uyum yasasına istinaden hazırlanan 6284 sayılı yasanın aile içi ve kadına karşı şiddetin önlenmesi ve kamuoyunda İstanbul Sözleşmesi olarak da bilinen Avrupa Konseyi Sözleşmesi, Türkiye’de çok yuvalar yıktı.

Sözde ismi Onur Yürüyüşü olan ama aslı ahlaksızlık olan ve Müslümanların sinir uçlarına dokunan bu tür ahlaksızlıkların normalmiş gibi gösterilmesine izin vermeyeceğiz.

Kutsallarımıza saldıracak kadar ahlaksız bir topluluk olan LGBT’lilere duyarsız kalan herkes bu yapıyı desteklemiş olur. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkma adına ne yapmamız gerekiyorsa her zaman hazırız.

Ben Müslümanım diyen herkes buna müsaade etmemelidir. Hukuki yollarla mücadelesini sürdürmelidir. bir koyun kesilip bir mahalleye asıldığında, kimse karışmadığı takdirde kokusu tüm mahalleyi rahatsız eder. Bizim kimsenin yaşam tarzıyla ilgili bir sıkıntımız yoktur ama bu ahlaksızlıkları kimlerin desteklediğini, bunlara kimlerin müsaade ettiğini çok iyi biliyoruz.

Sultan Alparslan, Anadolu’ya ahlaksızlar yürüsün diye girmedi. Fatih Sultan Mehmet, İstanbul’u ahlaksızlar ürüsün diye fethetmedi. Toprağın altındaki milyonlarca Türk evladı, ahlaksızların hürriyeti için şehit olmadı. Alperenler olarak, Müslüman topraklarında fantezi hayal edenlere müsaade etmeyeceğiz.”

 

Yazan Editör - Tem 2 2019. Kategori Gündem, Politika, Türk İslam. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz

Yorum yaz

Göndermeden önce alttaki eksik işlemi tamamlayınız. *

Ebed Bizimdir - Kuzey Kafkasya bölgesi ağırlıklı olarak, Türk-İslam coğrafyasından özel haberler, yorumlar ve makaleler.