Khabib’in Yumruğu, Conor’u Emekli Etti

Dağıstanlı sporcu Khabib Nurmagomedov karşısında müsabakaya çıkacağı maç öncesi Müslümanlara ve Khabib’e ağır hakaretler eden, maç neticesinde de Khabib karşısında ağır bir yenilgiye uğrayan İrlandalı karma dövüş sporcusu Conor McGregor emekliye ayrıldığını açıkladı.

Kararını, sosyal medya hesabından duyuran McGregor, “Karma dövüş sanatları olarak bilinen spordan emekliye ayrılıyorum. Tüm eski meslektaşlarıma bu sporda başarılar dilerim” dedi.

McGregor, Khabib Nurmagomedov karşısında çıkacağı maç öncesinde Müslümanlara ve Khabib Nurmagomedov’a hakaretler etmişti. Maç neticesinde Khabib karşısında çok varlık gösteremeyen İrlandalı, çok ağır bir yenilgi alarak ringde yerde kalmıştı. Hakaretlere uğrayan Khabib, Conor’un teknik ekibindeki bazı kişilerin hakaretlerine de dayanamayıp, maç bitimiyle birlikte onları da hırpalamıştı.

 

Yazan Editör - Mar 26 2019. Kategori Dünya, Gündem, Spor. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz

Yorum yaz

Göndermeden önce alttaki eksik işlemi tamamlayınız. *

Ebed Bizimdir - Kuzey Kafkasya bölgesi ağırlıklı olarak, Türk-İslam coğrafyasından özel haberler, yorumlar ve makaleler.