Medet Önlü’yü Vuran Şerefsize 18 Yıl

(Solda) Medet Önlü’yü katleden şerefsizlerden Ömer Peltek.

Çeçen İçkerya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu şehit Medet Önlü’yü ofisinde silahla vuran şerefsizlerden biri olan Ömer Peltek isimli kahbe, yargılandığı Ankara’da, sadece “cinayete iştirak” ettiği gerekçesiyle 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Suikastin her safhasında yer alan, Medet Önlü’yü vurlduktan sonra yıllarca kaçan Ömer Peltek isimli soysuz, planlı ve uluslararası bir cinayetin birinci dereceden faillerinden biri olmasına rağmen, Medet Önlü’nün vurulması adi bir vakaymış ve Ömer Peltek isimli şerefsiz de bu adi vakaya iştirak etmiş biriymiş gibi, 18 yıl hapis cezasıyla kurtulmuş oldu.

Duruşmaya, Kafkas kökenli birçok insan katılırken, emniyet güçleri bu defa da duruşmayı izlemeye gelen Medet Önlü’nün yakınlarına ve sevenlerine karşı manidar bir sertlik sergilemeyi unutmadı. Medet Önlü’nün yakınlarından biri, gerginliğe sebep olduğu gerekçesiyle mahkeme salonuna alınmadı.

Yazan Editör - Ara 29 2018. Kategori Gündem, Politika. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz

Yorum yaz

Göndermeden önce alttaki eksik işlemi tamamlayınız. *

Ebed Bizimdir - Kuzey Kafkasya bölgesi ağırlıklı olarak, Türk-İslam coğrafyasından özel haberler, yorumlar ve makaleler.