Türk Katilleri Afyon’da Konser Verecek

Yüz binlerce Uygurlu Türk, Allahsız Çin’in toplama kamplarında esir tutulurken, Zhe Juang Wu Operası isimli, kedi köpek yiyen bir Çinli sözde sanat(!) grubunun, Afyonkarahisar’da konser vereceği öğrenildi.

Basında yer alan haberlere göre, bu Çinli grubun vereceği konseri, Türkiye- Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği organize ederken, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği, Afyon Tanıtım Ofisi ve Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları Yöneticiler Vakfı Afyon Destekleme Derneği (TOSYÖV) destekliyor.

Ayrıca konsere ait reklam afişlerinde, konserin “Afyonkarahisar Belediyesi’nin himayelerinde” olduğu vurgulanıyor.

Uygur Türklerine soykırım politikalarını açıkça yürüten bu Türk ve İslam düşmanı alçak güruhun ülkemizde konser vermesini protesto ediyor, halkımızı da bu sözde konsere katılmamaya davet ediyoruz!

Yazan Editör - Ara 17 2018. Kategori Gündem, Kültür Sanat, Türk İslam. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz

Yorum yaz

Göndermeden önce alttaki eksik işlemi tamamlayınız. *

Ebed Bizimdir - Kuzey Kafkasya bölgesi ağırlıklı olarak, Türk-İslam coğrafyasından özel haberler, yorumlar ve makaleler.