Khabib, Ahlaksız İrlandalıyı Ezdi Geçti

Kuzey Kafkasya Cumhuriyeti’nin Dağıstan bölgesi dövüş sporcularından Khabib Nurmagomedov, UFC Hafif Sıklet ünvan maçında, rakibi İrlandalı Conor McGregor’u adeta ezdi geçti ve ünvanını korudu.

Maçtan önce ahlaksızca sözlerle Khabib’in ailesine, inancına hakaretler eden Conor, maç sonrasında bir süre yerden kalkamadı.

Maç bitimiyle birlikte ahlaksız İrlandalı Conor yerden kalkamazken, Conor’un ekibinin Khabib’e hakaretleri devam edince, Khabib kafesin üzerinden atlayarak Conor’un ekibini de dövmek istedi. Bu esnada Conor’un ekibi panikle sağa sola kaçıştı. Olayı, Las Vegas polisi yatıştırdı.

İrlandalı Conor McGregor ve ekibinin, kendisine, inancına ve ailesine hakaretler etmesine şu sözlerle cevap veren Khabib, hiç yenilgi yaşamadan 27. maçını da kazanmış oldu.

“Elhamdülillah… Biliyorum elhamdülillah dememden hoşlanmıyorsunuz… Elhamdülillah, yarın akşam sizin çocuğunuzu paramparça edeceğim…”

 

Yazan Editör - Eki 7 2018. Kategori Dünya, Gündem, Spor, Türk İslam. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz

Yorum yaz

Göndermeden önce alttaki eksik işlemi tamamlayınız. *

Ebed Bizimdir - Kuzey Kafkasya bölgesi ağırlıklı olarak, Türk-İslam coğrafyasından özel haberler, yorumlar ve makaleler.