Intel’in Yeni Akıllı Gözlüğü; Vaunt!

Intel de kendi akıllı gözlüğünü üretti. Vaunt adını verdiği yeni akıllı gözlük, dış görünümüyle sıradan bir gözlük gibi görünüyor, fakat akıllı olmaktan da geri durmuyor. Gözlüğü takan kişinin retinasına görüntüler yansıtabilen Intel Vaunt, böylece gözlerinizin önünde dijital dünyayla gerçek dünyayı aynı anda sergileyebiliyor. Üstelik bu dışarıdan hemen hiç belli olmuyor.

Vaunt şu an bir prototip olarak tanıtılmış durumda. Intel, Vaunt’u geliştirmeye devam edecek. Önümüzdeki dönemde Vaunt üzerine mikrofon da yerleştirerek kullanıcının Alexa ve Google Asistan gibi sanal asistanlarla iletişime geçmesini de sağlayacak olan Intel, böylece geleceğin oyuncaklarını daha şatafatsız görünümle hayatın içine uyarlama düşüncesinde.

Intel Vaunt’un ne zaman tamamlanacağı ve son kullanıcı için hazır olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Yazan Editör - Şub 14 2018. Kategori Gündem, Teknoloji. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz

Yorum yaz

Göndermeden önce alttaki eksik işlemi tamamlayınız. *

Ebed Bizimdir - Kuzey Kafkasya bölgesi ağırlıklı olarak, Türk-İslam coğrafyasından özel haberler, yorumlar ve makaleler.